تحولات منطقه

زاهدان- معاون مدیرکل و رییس آموزش و پرورش چابهار با اشاره به رشد سریع جمعیت دانش آموزی شهرستان چابهار از کمبودشدید نیروی انسانی و استفاده از حداکثر وقت معلمان این شهرستان برای تدریس خبر داد.

سیستان و بلوچستان بیش از ۱۲ هزار معلم کمبود دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، سیستان و بلوچستان یکی از استان های محروم کشور است که همواره با مشکلات زیادی در حوزه آموزش و پرورش روبرو بوده و یکی از این مشکلات کمبود نیروی انسانی در حوزه آموزش است.  حسن نوروزی در این باره با اشاره به کمبود نیروی انسانی در استان تصریح کرد: در کشور به ازای هر ۱۲ دانش آموز یک معلم وجود دارد و این درحالی است که بدترین وضعیت را استان سیستان و بلوچستان با نسبت یک معلم به ۱۸ دانش آموز دارد. 

وی افزود: سیستان وبلوچستان بالغ بر۱۲ هزار و ششصد نفر کمبود معلم دارد و این درحالی است که در۶ ساله اخیر افزون بر ۱۳ هزارنفر جذب آموزش و پرورش شده است.

به گفته رییس آموزش و پرورش چابهار، نیروهایی که در ۶ساله اخیر جذب آموزش و پرورش شده‌اند تربیت شده دانشگاه فرهنگیان نبوده‌اند و نیاز به آموزش دوره های مختلف دارند که اعتبارت آموزش و پرورش برای آماده سازی آنها کافی نیست.

نوروزی در ادامه هم چنین با اشاره به آمار بازماندگان از تحصیل تصریح کرد: بالغ بر ۱۶۰ هزار بازمانده از تحصیل در استان سیستان وبلوچستان وجود دارد که یک چهارم جمعیت ۶۰۰ هزار نفری کشوری را به خود اختصاص می‌دهد.

وی از جذب بیش از ۱۰۰ هزار بازمانده استان در دو سال گذشته خبر داد و گفت: براساس برنامه مدون آموزش و پرورش جذب بازمانده ها همچنان ادامه دارد به طوری که حتی مدیران مناطق نیز بر اساس جذب حداکثری بازمانده ها ارزشیابی می شوند.

 رییس آموزش و پرورش چابهار با اشاره به جذب حداکثری پیش دبستانی در مدارس استان برای جلوگیری از پدیده بازماندگان تحصیلی تاکید کرد: در شهرستان چابهار امسال بالغ بر۶۰ هزار نفر وارد پیش دبستانی شده اند که رشد قابل توجهی را نسبت به سال گذشته ازخودنشان می دهد چراکه درسال قبل تنها ۴هزار نفر راهی پیش دبستانی های چابهار شده‌اند.

نوروزی با بیان اینکه باید به آموزش و پروش چابهار توجه ویژه‌ای شود، خاطرنشان کرد: طبق آمار شهرستان چابهار به دلیل مهاجر بودن بیشترین رشد جمعیت دانش آموزی را در کشور با نرخ ۱۶ درصد به خود اختصاص می‌دهد و این در حالی است که میانگین رشد جمعیت دانش آموزی در کشور ۴ درصد و در استان سیستان و بلوچستان ۶ درصد است.  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha